NordicWatts tilbyder nu energikonsultation.

NordicWatts gennemgår jeres virksomhed for strømtyve, og udfærdiger brugbar dokumentation om hvor og hvor meget standby-strøm, der går til spilde på de enkelte maskiner. Før NordicWatts krævede samme undersøgelser som minimum en aut. elektriker til måle i el-skabet eller opsætte bi-målere. NordicWatts gør op med denne omkostning. Med vores nye plug & play måleudstyr kan vi hurtigt kan finde de maskiner, der burde optimeres på – helt op til 63A!

NordicWatts arbejder ud fra et “no cure, no pay” princip. Hvis vores erfarne teknikere imod forventning ikke finder rentable besparelser, er el-spare rapporten gratis. Vi lægger vores arbejdstid og ekspertise på højkant i jagten på strømtyvene, og står 100% inde for vores estimater, som altid udarbejdes konservativt og med mest mulig indblik i medarbejdernes hverdag.

VI TILBYDER

NordicWatts el-spare rapport giver indblik i virksomhedens spildstrøm. El-spare rapporten vil give jer et nemt overblik over de konkrete maskiner, der holder fest på jeres regning – samt dokumentere forbedring hen imod bl.a. ISO-14001. Hvis sparepotentialet er stort nok, implementerer NordicWatts forbedringerne. Prisen vil altid være den samme, nemlig: 50% af besparelsen de første 3 år.

Eksempel: hvis 60 hæve-/sænkeborde skal tidsindstilles, og der foreligger en besparelse på 10.000kr./år, så vil NordicWatts kun fakturere 5.000kr. for opsætningen, inklusiv materialer!

Vores tilbud inkluderer altid:

  • “No cure, no pay”: du betaler kun hvis vi finder rentable besparelser
  • Detaljeret gennemgang af alt maskinel (alt fra hæve-/sænkeborde til industriovne)
  • Nem, overskuelig el-spare rapport med dokumentation på målingerne samt sparepotentialet i kWt, forudsætninger og tilbagebetalingstider
  • Et tilbud på implementering af sparepotentialet, med en omkostning der aldrig overstiger 50% af besparelsen det først år
  • 2 års garanti på udstyr og opsætning (timer-moduler og andet el-spare udstyr)

Ring og få et uforpligtende tilbud! Det betaler sig!

+45 2284 1684

Duct_Blaster